.

KÅPER & JAKKER  
Kåper og jakker er spennende plagg der du alltid er elegant og velkled. Her benyttes det herlige ullstoffer fra solide og faste til myke og lette. Stoffet er gjerne iblandet eksklusive ull varianter som angora, mohair, alpakka og kamelull. Eller ull fra landet Kashmir, den legendariske kvaliteten, laget av den beste under-ull, hentet fra magen til den asiatiske fjell-geita Pashmina. 
  SNITTET 
     

Snittet kan være av den helt enkle sorten til meget avansert skreddersøm. Flotte detaljer er forseggjort og av høy kvalitet. Lommene syes ofte som passpolerte, men jeg leverer også røffe utenpå sydde lommer med eller uten broderi.

FISKESKINN
La deg rive med av min helt spesielle måte å dekorere ullplaggene på. Jeg benytter farget kvalitetskinn fra steinbit og laks.
Dekoren klippes ut i flotte ornamenter før den blir sydd på ullplagget.
For å få den rette touch av det eksklusive broderer jeg inn glitrende glassperler, swarovsky krystaller og diamantsteiner. Du får en følelse av is og snø, ja rett og slett litt glitterdryss på et ute plagg. Broderiet spenner seg fra det enkle og nøytrale til det overdådige og luksuriøse 
   

PELS

Når man stryker pelsen mot hårene, skal den falle tilbake like pent og fyldig. En fin pels er myk og silkeaktig, den endrer farge avhengig av hvordan lyset faller. Fortsatt er pels status og jeg lar gjerne min ull-design skryte av sin rikdom. 
Pels gir plagget ekthet og stilen blir både glamorøs og elegant.
 

…..Vi skal hylle oss inni varme, lune, myke og

   gjerne litt luksuriøse plagg…..
 
design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

KÅPE "DOCTOR ZHIVAGO"

Doctor Zhivago kåpe i koksgrå imprignert ull. Kåpen er vinterforet. Sorte fløyelsdetaljer på koksgrå ull gir plagget kontraster. Store lommer med fiskeskinsdekor og perledryss. Armene er også dekorert samt ryggen. Pris kr 6900,-.

KÅPE "St. PETERSBURG"

Kåpe i kasjmirull med detaljer i sort fløyel. Fiskeskinsdekor på armene, beltestroppene og bak på ryggen. Perlebroderi og svarowskikrystaller. Avtakbar krave i mink. Pris kr 6900,-.