.

FISKESKINN

Mine luhkkaer er vidreutviklet fra den tradisjonelle samiske luhkkaen med røtter bak, kanskje 1000 år. Jeg har satt mitt eget preg på dette lette og varme plagget.

Jeg er den eneste i landet, ja muligens i hele verden som dekorerer ullplaggene med lakseskinn, steinbitskinn og håndsydde glassperler.

Perlene blir som et rimslør på et vinterplagg.

PELS

Plagget blir magisk når hetten kantes med ekte revepels.

Pelsen har holdt mennesker varm i årtusner. Det vil det også gjøre i fremtiden.

Ekte pels er et naturprodukt i motsetning til falsk pals som verken er pent eller bra for miljøet. Pels er motvekten til bruk og kast samfunnet.

MATERIELL

Jeg bruker vakre og fyldige farger i mine luhkkaer, der hvert plagg gjerne er satt sammen av flere utsøkte stoffer som ull, kasjmir og fløyel.

Jeg liker møtet mellom det håndverksmessige og det kreative.

PRIS

Dame luhkka kr 3490,-

Uten pels 3190,-

Brodert navn kr 100,- ekstra.

Porto kr 179,-.

...Det handler om å følge drømmen...

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "WEDDELL HAVET"

Lysgrå luhkka med blårev på foret hette og med pelsdusker. Isbjørn print på lomme med glidelås. Snøkrystall i glassperler bak på hette. Turkise kontraster. Kr 3490,-.

LUHKKA BJØRNVIKFJELLET

Marineblå luhkka med revepels på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og foran på anorakklomme. Garndusker i fletta snor. Kr 3490,-.

LUHKKA VADDEVARRI

Blå luhkka med reinsdyr på lomme med glidelås. Blårev på foret hette. Garndusker i snorer foran. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3490,-.

LUHKKA SKIPPAGURRA

Turkis luhkka med reinsdyr foran i turkis skinn. Blårev på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Anorakk lomme foran med snøkrystall. Kr 3490,-.

LUHKKA "NYHELLERVATNET"

Blå luhkka med blå revepels. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på foret hette. Garndusker i fletta snor. Anorakklomme med snøkrystall. Kr 3490,-.

LUHKKA "SIKSJØEN"

Koksgrå og grå luhkka med offwite kontraster. Snøring foran med pelsdusker. Blårev og sølvrev på foret hette. Lomme med glidelås og pingviner. Snøkrystall i steinbitskinn og glassperler bak på hette. Kr 3490,-.

LUHKKA "FERAGEN"

Koksgrå luhkka med sølvrev på foret hette. Knyting foran med pelsdusker. Anorakklomme med snøkrystall i lakseskinn og glassperler. Kr 3490,-.

LUHKKA "SEARBBAT"

Sort luhkka med turkis kontraster. Rein i skinn på lomme med glidelås. Taggekant foran. Revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3490,-.

LUHKKA "LEIRVIK"

Vinrød luhkka med pelsdusker. Plommefarget revepels på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakk lomme. Kr 3490,-.

LUHKKA "DISKOBUKTA"

Koksgrå luhkka med blårev på foret hette. Isbjørner i skinn på lomme med glidelås. Snorer med garndusker. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Kr 3490,-.

LUHKKA "KÅFJORDDALEN"

Eplegrønn luhkka med rype foran i skinn. Olivengrønn revepels på foret hette. Anorakk lomme foran med snøkrystall i fiskeskinn og glassperler, lik som hetten. Kr 3490,-.

LUHKKA "LAC PAYNE"

Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og sponknapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i laskseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3490,-.

LUHKKA "KOLGUJEV"

Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. Revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3490,-.

LUHKKA "VOLLASTONE LAKE"

Brun luhkka med grå kontraster. Sølvrev og blårev på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn med glassperler bak på hette og foran på anorakklomme. Snorer med skinntamper. Kr 3490,-..

LUHKKA "KVITØYA"

Lyseblå luhkka med offwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Fletta snorer med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av polarrev. Kr 3490,-.

LUHKKA "HITRA"

Sort luhkka med blårev og sølvrev på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og foran på anorakk lomme. Kr 3490,-.

LUHKKA "AKLAVIK"

Flaskegrønn luhkka med fløyels kontraster. Revepels på foret hette. Lomme med glidelås og pelsdusker. Snøring foran med pelsdusker. Lakseskinn med glassperler bak på hette. Kr 3490,-.

LUHKKA "ANTARKTISKPLATEN"

Hvit luhkka med lilla kontraster. Hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og isbjørn i skinn. Kr 3490,-.