.

 

 

 

FACEBOOK

https://www.facebook.com/pages/Design-R%C3%B8sberg-AS/167973839975317

 

LUHKKA 

Mine luhkkaer er vidreutviklet fra den tradisjonelle samiske luhkkaen med røtter bak, kanskje 1000 år. Jeg har satt mitt eget preg på dette varme plagget. Jeg bruker faste og solide ullstoffer, der hvert plagg gjerne er satt sammen på en røff og spennende måte. Luhkka for fjellbruk er tøffe, gjerne  med grove glidelås, refleks og funksjonelle snøringer.

KÅPER & CAPER

Dette er spennende plagg der du alltid er elegant og velkledd. Kåper laget etter avansert skreddersøm, med snitt og detaljer du ikke finner maken til. Cape er spesialdesignet gjennom 24 år. De har lommer, silkefor og har fasongsydde skuldre med puter, slik at de sitter godt på selv når plagget er åpent. 

SNITTET

Snittet kan være av den helt enkle sorten til meget avansert skreddersøm. Flotte detaljer er forseggjort og av høy kvalitet. Lommene syes ofte som passpolerte, men jeg leverer også røffe utenpåsydde lommer med eller uten broderi. Jeg er veldig teknisk intereser og liker møtet mellom det håndverksmessige og det kreative.

PELS

Pels har holdt mennesker varme i årtusner. Det vil det også gjøre i fremtiden. På catwalken i Europa er pels inn igjen. Mens en dunjakke holder maks få år, kan du ha pels i tretti og den er like fin. Plagget blir magisk, glamorøs og elegant når hetten kantes med ekte revepels. Fortsatt er pels status og jeg lar gjerne produktene skryte av sin rikdom. Ekte pels er et naturprodukt i motsetning til falsk pels som verken er pent eller bra for miljøet. Pels er motvekten til bruk og kast samfunnet.

MATERIELL

Jeg bruker vakre og fyldige farger, der hvert plagg gjerne er satt sammen av flere utsøkte stoffer. Her benyttes det herlige ullstoffer fra solide og faste til myke og lette. Stoffet er gjerne iblandet eksklusive ull varianter som angora, mohair, alpakka og kamelull. Eller ull fra landet Kashmir, den legendariske kvaliteten, laget av den beste under-ull, hentet fra magen til den asiatiske fjell-geita Pashmina.

FISKESKINN & REINSKINN

La deg rive med av min helt spesielle måte å dekorere ullplaggene på. Jeg benytter farget kvalitetsskinn, gjerne fra steinbit, laks og reinskinn.  Dekoren klippes ut i flotte ornamenter før den blir sydd på ullplagget.Kom gjerne med dine ønsker på dekor, så får du ditt særpreg laget hos meg.

GLASSPERLER

For å få den rette touch av det eksklusive broderer jeg inn glitrende glassperler, swarovskikrystaller og diamantsteiner. Du får en følelse av is og snø, ja rett og slett litt glitterdryss på et uteplagg. Broderiet spenner seg fra det enkle og nøytrale til det overdådige og luksuriøse.

...Det skal ose av velvær og komfort i et tidløst designplagg for høst, vår og vinter...

 

...Det handler om å følge drømmen...

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30