.

MATERIELL

Jeg bruker faste og solide ullstoffer i mine luhkkaer, der hvert plagg gjerne er satt sammen på en røff og spennende måte. Jeg er veldig teknisk interessert og liker møtet mellom det håndverksmessige og det kreative.

  Scooter luhkka for fjell og scooterbruk er tøffe, gjerne med scooterstoff, grove glidelås og funksjonelle snøringer. Du er klar for fjelltur med synlige reflekser og stilig fiskeskinndekor på vannavisende stoffer.

PELS

Pels har holdt mennesker varme å årtusener. Det vil det også gjøre i fremtiden. Pels er med på å forsterker villmarkspreget på luhkkaen din. Enten du skal ha den til festivalbruk, eller lydløs jaktbruk eller som ekstra varme på tur innover den snødekte fjellheimen.       

 FISKESKINN

     La deg rive med av min helt spesielle måte å dekorere ullplaggene på. Jeg benytter farget kvalitetsskinn fra steinbit og laks. Kom gjerne med dine ønsker på dekor, så får du ditt særpreg laget hos meg. 

PRIS  

    Herre luhkka kr 3490,-.

Pelsbesatt hette kr 300,- ekstra. 

Brodert navn kr 100,- ekstra.

Alaskalomme kr 200,- ekstra.

Porto kr 179,-.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "VALLJOHKA"

Brun luhkka med grå og beige detaljer. Blårev på forte hette. Lomme med glidelås og reinsdyr i skinn. Knyting foran med skintamper. Kr 3790,-.

LUHKKA "ROSTAFJELLET"

Brun luhkka med rustrød, oransj og beige detaljer. Lomme med snøring og glidelås. Blårev / brunrev på foret hette. Brodert ulv foran. Kr 3790,-.

LUHKKA "SKAKTARDALEN"

Koksgrå luhkka med blårev på foret hette. Snøring foran med tamper i skinn. Lomme med scooter i skinn og glidelås.Kr 3790,-.

LUHKKA "BRENNVOLLA"

Grå luhkka med rødrev på foret hette. Lomme med glidelås og brodert ulv. Snøring foran med skinn tamper. Kr 3790,-.
Valget er ditt.
Hos meg kan du velge ditt favorittmerke.