.

MATERIELL

Jeg bruker faste og solide ullstoffer i mine luhkkaer, der hvert plagg gjerne er satt sammen på en røff og spennende måte. Jeg er veldig teknisk interessert og liker møtet mellom det håndverksmessige og det kreative.

  Scooter luhkka for fjell og scooterbruk er tøffe, gjerne med scooterstoff, grove glidelås og funksjonelle snøringer. Du er klar for fjelltur med synlige reflekser og stilig fiskeskinndekor på vannavisende stoffer.

PELS

Pels har holdt mennesker varme å årtusener. Det vil det også gjøre i fremtiden. Pels er med på å forsterker villmarkspreget på luhkkaen din. Enten du skal ha den til festivalbruk, eller lydløs jaktbruk eller som ekstra varme på tur innover den snødekte fjellheimen.       

 FISKESKINN

     La deg rive med av min helt spesielle måte å dekorere ullplaggene på. Jeg benytter farget kvalitetsskinn fra steinbit og laks. Kom gjerne med dine ønsker på dekor, så får du ditt særpreg laget hos meg. 

PRIS  

    Herre luhkka kr 3390,-.

Pelsbesatt hette kr 300,- ekstra. 

Brodert navn kr 100,- ekstra.

Alaskalomme kr 200,- ekstra.

Porto kr 179,-.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "MONT WRIGHT"

Brun luhkka med beige kontraster. Snøring foran med tamper. Rødrev på foret hette. Samisk Vintersol bak med reflex. Lomme på siden med glidelås og husky i skinn. Alaskalomme foran med klaff, glidelås og hundespann i skinn. Kr 3890,-.

LUHKKA "CHURCHILL FALLS"

Brun luhkka med rustrøde kontraster. Sølvrev på foret hette. Knyting foran med tamper. Lomme med glidelås og hundespann i skinn. Brodert merke foran med husky i skinn. Kr 3690,-.

LUHKKA "AUSTFONNA"

Grå luhkka med brodert ulv foran. Rødrev på foret hette. Sorte og beige kontraster. Lomme med snøring og glidelås. Kr 3690,-.

LUHKKA "KASPA LAKE"

Grågrønn luhkka med grønne kontraster. Lomme med glidelås og elg i skinn. Foret hette med snøring og endestykker i skinn. Kr 3390,-.

LUHKKA "KARIGASNIEMI"

Koksgrå luhkka med brodert ulv foran. Lomme med glidelås og snøring. Foret hette med knyting. Kr 3390,-.
Valget er ditt.
Hos meg kan du velge ditt favorittmerke.