.

CAPE

Cape fra meg er spesialdesignet gjennom mange år. De har lommer, er foret og har fasongsydde skuldre med puter, slik at de sitter godt på skuldrene selv når plagget er åpent. Jeg jobber slik at hvær og en blir unike samtidig som de er behagelig og funksjonell. Jeg benytter herlige ullstoffer fra solide og faste til myke og lette. Stoffet er gjerne iblandet eksklusive ullvarianter som mohair, alpakka, kamel eller kasjmir. 

FISKESKINN

 Produkt fra meg er et gjennomarbeidet kvalitetsprodukt. Firmaet har lange tradisjoner med steinbit og lakseskinn. Eventyret starter med perledryss av glassperler og swarovskikrystaller. Det danner utgangspunktet til "rimslør" på vinterplagget. Fiskeskinn dekoren gir produktet et vakkert og luksuriøs uttrykk.

PELS

På catwalken i Europa er pels inn igjen. Mens en dunjakke holder maks få år, kan du ha pels i tretti og den vil være like fin. Pels er myk og varm og ikke basert på oljeprodukter slik som moderne tekstiler er. Ekte pelsverk er så dekorativ at jeg bruker det nesten på alle plagg. Avtakbar hette kantes med farget revepels som gir produktet et flott løft og en glamorøs og vinter-sportslig stil. Her satses det på et tidløst designerplagg for høst, vår og vinter.

 

...Det skal ose av velvær og komfort i et tidløst designerplagg for høst, vår og vinter...

 

 design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

CAPE "HAMBURG"

Cape i sort casmire ull og silkefor. Avtakbar hette med revepels. Semsket lakseskinn dekor med glassperler og swarovski krystaller. Passpolerte lommer. Kr 4690,-.