.

LUHKKA "LEVI". Koksgrå luhkka med sølvrev og blårev på foret hette. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av rein. Knyting med pelsdusker. Kr 3490,-.
LUHKKA "KORSNES". Koksgrå luhkka med lilla kontraster. Sølvrev og blårev på foret hette med pelsdusker. Snøkrystaller i reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr. Kr 3490,-.
LUHKKA "STALLOGARGO". Plommefarget luhkka med gammelrosa detaljer. Blårev på foret hette med knyting og pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med reinsdyr og glidelås. Kr 3490,-.
LUHKKA "REPPARFJORD". Koksgrå luhkka med rosa detaljer. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette og foran på anorakklomme. Knyting foran med pelspynt. Kr 3490,-.
LUHKKA "BACK". Blå luhkka med blårev på foret hette. Knyting med skinnfrynser. Lomme med glidelås og rein i ekte lilla reinskinn. Samisk Vintersol foran. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på ryggen. Kr 3490,-.
LUHKKA "TALTSON". Lilla luhkka med blårev på foret hette. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av reingevir. Knyting med skinn tamper. Kr 3490,-.
LUHKKA "CREE LAKE". Grå luhkka med blårev på foret hette. Anorakklomme med snøkrystall i skinn og glassperler, lik hetten bak. Motivet av isbjørn print foran. Knyting med skinn tamper. Kr 3490,-.
LUHKKA "ØRJA". Turkis luhkka med lysblå og offwhite kontraster. Blårev på foret hette med pelsdusker. Lomme med glidelås og Samisk Vintersol. Snøkrystall med glassperler bak på foret hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "BLACK LAKE". Sort luhkka med sort revepels på foret hette. Fletta snorer med garndusker. Lomme med glidelås og Samisk Vintersol i skinn. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "FORT SEVEREN". Brun luhkka med brun revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av ørn. Snøkrystall i fiskeskinn med glassperler bak på hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "SIKSJØEN". Koksgrå ogh grå luhkka med offwhite kontraster. Snøring foran med pelsdusker. Blårev og sølvrev på foret hette. Lomme med glidelås og pingviner. Snøkrystall i steinbitskinn og glassperler bak på hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "SEARBBAT". Sort luhkka med turkise kontraster. Rein i skinn på lomme med glidelås. Taggekant foran. Revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "LEIRVIK". Vinrød luhkka med pelsdusker. Plommefarget revepels på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Kr 3490,-.
LUHKKA "KÅFJORDDALEN". Eplegrønn luhkka med rype foran i skinn. Olivengrønn revepels på foret hette. Anorakklomme foran med snøkrystall i fiskeskinn og glassperler, lik hetten bak Kr 3490,-.
LUHKKA "LAC PAYNE". Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og spon knapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. kr 3490,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3490,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3490,-.
LUHKKA "AKLAVIK". Flaskegrønn luhkka med fløyels kontraster. Revepels på foret hette. Lomme med glidelås og pelsdusker. Snøring foran med pelsdusker. Lakseskinn med glassperler bak på hette. Kr 3490,-.
LUHKKA "ANTARKTISKPLATEN". Hvit luhkka med lilla kontraster.. Hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og isbjørn i skinn. Kr 3490,-.