.

LUHKKA "KAPP THOR" Offhwite luhkka i ren ull med sjokkrosa kontraster. Offhwite revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak å på hette og på anorakklomme foran. Samisk vintersol med refleks bak på ryggen. Snøring foran med skinntamper. Kr 3500,-.
LUHKKA "ØVERBYGD" Grønn luhkka i ren ull med sorte kontraster. Grønn og sort revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med klaff, miljøknapp og bjørneprint. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKK "STORMBUKTA" Blå luhkka i ren ull med offwhite kontraster. Blårev, grå rev og lyseblå revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med klaff, miljøknapp og isbjørn print. Knyting med garndusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "OSTROV BENETTA" Grå luhkka i ren ull med blå kontraster. Blårev og farget blå revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, miljøknapper og isbjørn i print. Taggekant foran og bak i gul reinskinn. Samisk vintersol i blå skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i blå skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "SKOGAN" Sort luhkka i ren ull, med sort revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp i trespon og reinsdyr i skinn. Snøkrystall bak på hette i skinn og glassperler. Kr 3500,-.
LUHKKA "SVANVIK" Beige luhkka i ren ull, med tofarget revepels på foret hette. Alaskalomme med klaff og miljøknapper i tre. Ulveprint i 100% bomull. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Kr 3500,-.
LUHKKA "NARBUVOLL" Kaffelatte farget luhkka i ren ull, med brune og grønne kontraster. Olivengrønn og brun revepels på foret hette. Alaskalomme med klaff og miljøknapper i tre. Bjørneprint i 100% bomull. Samisk vintersol i lakseskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA " MEADOW LAKE" Mosegrønn luhkka med revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og hjort i print. Snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3500,-.
LUHKKA "SØRKJOSEN" Sort luhkka i ull med turkise kontraster. Turkis revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og rein i skinn og refleks. Samisk Vintersol bak i skinn og refleks. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "NORDDALEN" Lys grå luhkka i ull med beige kontraster. Rødrev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Snøring foran med skinnfrynser. Lomme med glidelås og motivet av ekorn i print. Kr 3500,-.
LUHKKA "SØRBØLFJLLET" Beige luhkka i ull med brune detaljer. Ekte revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette og på anorakk lomme foran. Reinsdyr familie i skinn foran. Skinn ornament bak. Knyting med skinntamper. Kr 3500,-.