.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "KUNES" Grønn luhkka med offhwite kontraster. Snøring foran med skinnfrynser. Grønn revepels på foret hette. Snøkrystall med glassperler på foret hette. Lomme med glidelås og reinhorn.Kr 3390,-.
LUHKKA "LAUDUN" Brun luhkka med beige detaljer. Vaskebjørn pels på foret hette. Samisk Vintersol bak på ryggen. Lomme med glidelås og flyvende ender. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "GULLHOLM" Koksgrå luhkka med røde detaljer. Blårev og farga rød rev på foret hette. Pelsdusker i flettasnor. Lomme med glidelås og motivet av same med rein i skinn. Taggekant i skinn. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "JAKUTSK" Turkis luhkka med hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KHETA" Lilla luhkka med blårev og blåtonet revepels som kontraster. Pelsdusker i snor. Lomme med glidelås og motivet av reinhorn i ekte lilla reinskinn. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Samisk Vintersol i lilla reinskinn. Kr 3390,-.
LUHKKA "KOKKOLA" Koksgrå luhkka med beige kontraster. Brun revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "ENGELØYA" Blå luhkka med blå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Snøkrystall bak på hette i steinbitskinn og glassperler. Garndusker i flettasnorer. Kr 3390,-.
LUHKKA "KORGEN" Turkis luhkka med blårev og sølvrev på hetta. Snøkrystall bak på hette i turkis skinn og glassperler. Lomme med glidelås, samisk taggekant og reinsdyr. Knyting med pelsdusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "HOOD" Grå luhkka med sjøgrønne detaljer. Sjøgrønn revepels på foret hette og pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og pingviner i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "HAYES" Lilla luhkka med lilla sølvrevspels og pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "NUUK" Hvit mellert luhkka med blå revepels på foret hette. Fletta snorer med pelsdusker. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAC PAYNE". Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og spon knapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. kr 3390,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3390,-.