.

LUHKKA "ØKSFJORDDALEN" Blå luhkka i ren ull med lavendelblå revepels på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og ulv/husky print. Knyting foran med skinntamper. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "TJUVFJORDEN" Blå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og isbjørn print. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Flettasnorer med garndusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "KÅGEN" Turkis luhkka i ren ull med sjøgrønn pels og blårev på foret hette. Knyting foran med pelstamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og reinsdyr print. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "ULØYA" Lys grå luhkka i ren ull med lilla sølvrev og blårev på foret hette. Knyting foran med pelstamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og husky/ulv i snøstorm. Samisk vintersol i reinskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i reinskinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "LILLE RØSTAVATN" Lys grå luhkka i ren ull med olivengrønn sølvrev på foret hette. Snøktystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og bjørneprint. Knyting med skinnfrynser. Kr 3500,-.
LUHKKA "GAPOHYTTA" Plommefarget luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og bjørneprint. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting med skinnfrynser. Kr 3500,-.
LUHKKA "ISFJELLET" Koksgrå/ lilla luhkka i ren ull med sort revepels på foret hette. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i lilla reinskinn og refleks. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og reinhorn i lilla reinskinn med refleks. Knyting foran i lilla reinskinn. Kr 3500,-.
LUHKKA "NAVITDALEN" Sort luhkka i ren ull med sort/ brun revepels på foret hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og huskyspann i skinn og refleks. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetten. Knyting med pelsdusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "LAKSELVDALEN" Brun luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og rein i print. Snøring foran med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "KIBERG" Kakaobrun luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med klaff, miljøknapp og reinhorn i skinn og refleks. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "THOMMASBAKKEN" Pudderfarget luhkka i ren ull med revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og hjorteprint. Snøring foran med skinntamper. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "STOKKEDALEN" Grønn luhkka i ren ull med grønn revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og gaupe i print. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Kr 3500,-.
LUHKKA "EKKERØY" Hvit luhkka i ren ull med lavendelblå revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og motivet av isbjørnfamilie i print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Pelsdusker i snører. Kr 3500,-.
LUHKKA "KOMMAGVÆR" Beige luhkka i ren ull med beige revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og reinsdyr i skinn. Knyting foran med skinntamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "SKALLELV" Kaffelatte luhkka i ren ull med pudderfarget revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og motivet av reinsdyr i print. Knyting foran med fiskeskinn tamper. Snøkrystall i fiskeskinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "SYLTEFJORDKLUBBEN" Lilla luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Snøring foran med skinntamper. Lomme med klaff, miljøknapp og rein i skinn og refleks. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "VESTERELV" Koboltblå luhkka i ren ull med blå revepels på foret hette. Samisk vintersol foran i skinn og refleks. Stropper med garndusker. Lomme med klaff, miljøknapp og husky print. Vintersol i skinn og glassperler bak på ryggen.
LUHKKA "PASVIKELVA" Koboltblå luhkka i ren ull med hvit revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøring foran med skinntamper. Lomme med klaff, miljøknapp og skinnbilde av rein. Kr 3500,-.
LUHKKA "NORDDALEN" Lys grå luhkka i ull med beige kontraster. Rødrev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Snøring foran med skinnfrynser. Lomme med glidelås og motivet av ekorn i print. Kr 3500,-.