.

LUHKKA "MIRNY" Lilla luhkka med offwhite og grå detaljer. Lavendelblå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og pingviner i print. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Garndusker i snorer. Kr 3390,-.
LUHKKA "CAPE KENDALL" Brun luhkka med blårev på foret hette. Offwhite og beige kontraster. Snøring foran med skinntamper. Lomme med glidelås og hundeløp i skinn. Samisk vintersol bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "ADELAIDE PENINSULA" Kaffe latte brun luhkka med sorte kontraster. Grå/sort revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol bak på rygg. Lomme med glidelås og reinsdyr i skinn. Snøring foran med skinn tamper. Kr 3390,-.
LUHKKA "IGLOOLIK" Koboltblå luhkka med offwhite og lyseblå kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. Garndusker i snøring. Kr 3390,-.
LUHKKA "OPPDAL" Sort luhkka med sjokkrosa kontraster. Blårev på foret hette. Lomme med glidelås og husky spann i skinn og refleks. Snøring foran med skinnpamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol bak på ryggen. Kr 3390,-.
LUHKKA "SØRDALEN". Grønn luhkka med grønn revepels på foret hette. Samisk vintersol bak på ryggen. Lomme med glidelås og bilde av hjort i print. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "LIMIMGEN" Marineblå luhkka med blå revepels på foret hette. Snøre med pelsdusker. Anorakklomme med snøkrystall i lakseskinn og glassperler, lik hetten bak. Samisk vintersol bak på ryggen. Reinmotiv i print og skinn på siden. Kr 3390,-.
LUHKKA "KLØFTA" Plommefarget luhkka med offwhite og gammelrosa kontraster. Vinrød revepels på foret hette. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr med refleks bak. Snøring foran med tamper i skinn. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAVANGEN". Plommefarget luhkka med sølvrev og sort rev på foret hette. Knyting foran med pelsdusker. Lomme med knapp og motivet av rein. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KONG KARLS LAND" Grå luhkka med offwhite og turkis kontraster. Turkis og hvit revepels på foret hette. Samisk vintersol foran. Lomme med glidelås og isbjørn i print. Snorer med pelsdusker. Snøkrystall steinbitskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "FOLDA" Offwhite luhkka med brune kontraster. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Brun revepels på foret hette. Taggekant foran i skinn. Samisk vintersol bak på rygg. Lomme med glidelås og reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "VRÅDAL" Sort luhkka med sølvrev og sort revepels. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Kr 3390,-.