.

LUHKKA "OSTROV BENETTA" Grå luhkka i ren ull med blå kontraster. Blårev og farget blå revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, miljøknapper og isbjørn i print. Taggekant foran og bak i gul reinskinn. Samisk vintersol i blå skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i blå skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "OSTROV KOTELNYJ" Koksgrå luhkka i ren ull med blårev/ sølvrev og hvit rev. Snøring foran med pelstamper. Lomme med isbjørn i reinskinn og klaff med miljøknapp. Samisk vintersol i reinskinn bak på ryggen. Snøkrystall i reinskinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "TROMSDALEN" Grå luhkka i ren ull med blårev/ sort rev på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp, glassperler og ryper i skinn. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøring foran med pelstamper. kr 3500,-.
LUHKKA "STASJONSBUKTA" Offwhite luhkka i ren ull, med blå kontraster. Hvit og blå revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med klaff, miljøknapp og ulv/ husky print. Knyting med garndusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "SKOGAN" Sort luhkka i ren ull, med sort revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp i trespon og reinsdyr i skinn. Snøkrystall bak på hette i skinn og glassperler. Kr 3500,-.
LUHKKA "SVANVIK" Beige luhkka i ren ull, med tofarget revepels på foret hette. Alaskalomme med klaff og miljøknapper i tre. Ulveprint i 100% bomull. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Kr 3500,-.
LUHKKA "NARBUVOLL" Kaffelatte farget luhkka i ren ull, med brune og grønne kontraster. Olivengrønn og brun revepels på foret hette. Alaskalomme med klaff og miljøknapper i tre. Bjørneprint i 100% bomull. Samisk vintersol i lakseskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "LJØRDAL" Plommefarget luhkka i ren ull, med gråspraglet revepels på foret hette. Alaskalomme med klaff og miljøknapper i tre. Ulveprint i 100% bomull. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "ÅBJØRA" Vinrød luhkka i ull med kaffelatte farget detaljer. Vinrød revepels på foret hette. Lomme med klaff og miljøknapp. Motivet av hjort i print. Åpning foran med miljøknapper i tre og print. pelsdusker i snører. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "PÆSKA" Brun luhkka i ull med brun/ kobberbrun revepels på foret hette. Lomme med glidelås og reinsdyr i print. Samisk Vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i fiskeskinn og glassperler bak på hette. Pelsdusker i knyting foran. Kr 3500,-.
LUHKKA "NEIDENELVA" Marineblå luhkka i ull med blåspraglet revepels på foret hette. Lomme med glidelås og motivet av husky i print. Knyting foran med garndusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "EVENES" Plommefarget luhkka med vinrøde kontraster. Vinrød og sort revepels på foret hette. Lomme med glidelås og reinflokk i print. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting med pelsdusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "MANSEL ISLAND" Plommefarget luhkka med koksgrå og blågrå revepels på foret hette. Marineblå fløyel og grå ull kontraster. Anorakklomme med snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler, lik hetten bak. Pelsdusker i snøre. Kr 3500,-.
LUHKKA "SOMMERSETH ISLAND" Lilla luhkka med blårev og sølvrev på foret hette. Lomme med glidelås og hundeløp i skinn og refleks. Samisk Vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA " MEADOW LAKE" Mosegrønn luhkka med revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og hjort i print. Snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3500,-.
LUHKKA "SØRKJOSEN" Sort luhkka i ull med turkise kontraster. Turkis revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og rein i skinn og refleks. Samisk Vintersol bak i skinn og refleks. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3500,-.
LUHKKA "SKÅNLAND" Blå luhkka i ull med lyseblå kontraster. Lavendelblå revepels på foret hette. Snøkrystall i lyseblå skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og fasan i print. Snøre med garndusker. Kr 3500,-.
LUHKKA "NORDDALEN" Lys grå luhkka i ull med beige kontraster. Rødrev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Snøring foran med skinnfrynser. Lomme med glidelås og motivet av ekorn i print. Kr 3500,-.
LUHKKA "SØRBØLFJLLET" Beige luhkka i ull med brune detaljer. Ekte revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette og på anorakk lomme foran. Reinsdyr familie i skinn foran. Skinn ornament bak. Knyting med skinntamper. Kr 3500,-.