.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "CAPE ADARE" Plommefarge luhkka med sorte kontraster. Grå og sort revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og pingviner i print. Samisk vintersol bak på rygg. Kr 3390,-.
LUHKKA "HAMARØY" Grønn luhkka med offwhite kontraster. Grønn revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol bak på rygg. Lomme med glidelås og reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "SISOVATNET" Olivengrønn luhkka med revepels på foret hette. Snøring med pelsdusker. Anorakklomme med snøkrystall i lakseskinn og glassperler, lik hetten bak. Samisk vintersol bak på ryggen. Kr 3390,-.
LUHKKA "FOLDA" Offwhite luhkka med brune kontraster. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Brun revepels på foret hette. Taggekant foran i skinn. Samisk vintersol bak på rygg. Lomme med glidelås og reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "LIMIMGEN" Marineblå luhkka med blå revepels på foret hette. Snøre med pelsdusker. Anorakklomme med snøkrystall i lakseskinn og glassperler, lik hetten bak. Samisk vintersol bak på ryggen. Reinmotiv i print og skinn på siden. Kr 3390,-.
LUHKKA "KABELVÅG" Blå luhkka med lyseblå kontraster. Blå revepels på foret hette. Snøkrystall i blå skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av havørn i skinn. Knyting med skinnfrynser. Samisk vintersol bak på ryggen. Kr 3390,-.
LUHKKA "VRÅDAL" Sort luhkka med sølvrev og sort revepels. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Kr 3390,-.
LUHKKA "TROLLTIND" Lys grå luhkka med offhwite kontraster. Hvit revepels på foret hette. Snorer med pelsdusker. Samisk vintersol bak på ryggen i ekte reinskinn. Lomme med reinsdyr i solnedgang. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITFJELL" Plommefarget luhkka med gammelrosa kontraster. Vinrød og hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet i skinn av "same på slede etter rein". Samisk Vintersol bak på ryggen. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAUDUN" Brun luhkka med beige detaljer. Vaskebjørn pels på foret hette. Samisk Vintersol bak på ryggen. Lomme med glidelås og flyvende ender. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "GULLHOLM" Koksgrå luhkka med røde detaljer. Blårev og farga rød rev på foret hette. Pelsdusker i flettasnor. Lomme med glidelås og motivet av same med rein i skinn. Taggekant i skinn. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "JAKUTSK" Turkis luhkka med hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KHETA" Lilla luhkka med blårev og blåtonet revepels som kontraster. Pelsdusker i snor. Lomme med glidelås og motivet av reinhorn i ekte lilla reinskinn. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Samisk Vintersol i lilla reinskinn. Kr 3390,-.
LUHKKA "HAYES" Lilla luhkka med lilla sølvrevspels og pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3390,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3390,-.