.

LUHKKA "SØRKJOSEN" Sort luhkka i ull med turkise kontraster. Turkis revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og rein i skinn og refleks. Samisk Vintersol bak i skinn og refleks. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "SKÅNLAND" Blå luhkka i ull med lyseblå kontraster. Lavendelblå revepels på foret hette. Snøkrystall i lyseblå skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og fasan i print. Snøre med garndusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "LEIRBOTN" Kobolt blå luhkka i ull med offhwite og lyseblå kontraster. Offhwite revepels med blå striper på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk Vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med glidelås og reinhorn i skinn og refleks. Snøring foran med pelsdusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "NORDDALEN" Lys grå luhkka i ull med beige kontraster. Rødrev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Snøring foran med skinnfrynser. Lomme med glidelås og motivet av ekorn i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "TOSEN" Vinrød luhkka i kashmir ull med grå og rosa kontraster. Vinrød og rosa revepels på foret hette. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "AMISK LAKE" Lilla luhkka i ull med grå kontraster. Koksgrå revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk Vintersol i skinn med refleks bak på ryggen. Lomme med glidelås og reinsdyr i print. Snøring foran med frynser. Kr 3390,-.
LUHKKA "ORRELVA" Mørk grå luhkka i ull med lilla kontraster. Lilla sølvrev på foret hette. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Samisk Vintersol i lilla reinskinn med refleks. Lomme med rein i lilla reinskinn med refleks. Kr 3390,-.
LUHKKA "NEDREVATNET" Olivengrønn Luhkka i ull med grønn revepels på foret hette. Snøring foran med skinn frynser. Lomme med glidelås og granskog print. Samisk Vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "AIGIR" Sort luhkka i ull med sorte fløyelsdetaljer. Blårev og sort rev på foret hette. Pelsdusker i snorer. Samisk vintersol i skinn foran. Snøkrystall i lakseskinn og perler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "SONGEVATNE" Plommefarget luhkka i ull med vinrød revepels på foret hette. Snøring foran med skinntamper i lilla reinskinn. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i lilla reinskinn og refleks. Samisk Vintersol i lilla reinskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "LÅGNESET" Offhvite luhkka i ull med lyseblå kontraster. Hvit revepels på foret hette. Lomme med glidelås og reinsdyr flokk i print. Samisk Vintersol i skinn bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Flettasnorer med skinnfrynser. Kr 3390,-.
LUHKKA "BREIBUKTA" Marineblå luhkka i ull med blå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3390,-.
LUHKKA "SØRBØLFJLLET" Beige luhkka i ull med brune detaljer. Ekte revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette og på anorakk lomme foran. Reinsdyr familie i skinn foran. Skinn ornament bak. Knyting med skinntamper. Kr 3390,-.
LUHKKA "AILMER LAKE" Grønn luhkka i ull med grønn revepels på foret hette. Lomme med glidelås og motivet av elg. Flettasnorer med skinntamper foran. Samisk Vintersol bak. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "STORSKOG" Brun luhkka i ull med rødrev på foret hette. Snøring foran med pelslabber. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. samisk vintersol bak på ryggen. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "OPPDAL" Sort luhkka i ull med sjokkrosa kontraster. Blårev på foret hette. Lomme med glidelås og husky spann i skinn og refleks. Snøring foran med skinnpamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol bak på ryggen. Kr 3390,-.