.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "GULLHOLM" Koksgrå luhkka med røde detaljer. Blårev og farga rød rev på foret hette. Pelsdusker i flettasnor. Lomme med glidelås og motivet av same med rein i skinn. Taggekant i skinn. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "JAKUTSK" Turkis luhkka med hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KHETA" Lilla luhkka med blårev og blåtonet revepels som kontraster. Pelsdusker i snor. Lomme med glidelås og motivet av reinhorn i ekte lilla reinskinn. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Samisk Vintersol i lilla reinskinn. Kr 3390,-.
LUHKKA "MELKØYA" Plommefarget luhkka med blårev og sølvrev på foret hette. Pelsdusker i snøre. Samisk vintersol i skinn. Lomme med glidelås og reinhorn i skinn. Taggekant i skinn. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "SOTRA" Sort øluhkka med sølv og blårev på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Pelsdusker i snører. Samisk Vintersol i skinn, foran og på siden med motivet av pingviner i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "EVENES" Koksgrå luhkka med sølv og blårev på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Snøkrystall i reinskinn og glassperler bak på hette og foran på anorakklomma. Kr 3390,-.
LUHKKA "KOKKOLA" Koksgrå luhkka med beige kontraster. Brun revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "ENGELØYA" Blå luhkka med blå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Snøkrystall bak på hette i steinbitskinn og glassperler. Garndusker i flettasnorer. Kr 3390,-.
LUHKKA "KORGEN" Turkis luhkka med blårev og sølvrev på hetta. Snøkrystall bak på hette i turkis skinn og glassperler. Lomme med glidelås, samisk taggekant og reinsdyr. Knyting med pelsdusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "GARGIA" Brønn luhkka med offwhite kontraster. Olivengrønn revepels på foret hette. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. Knyting foran med pelsdusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "HOOD" Grå luhkka med sjøgrønne detaljer. Sjøgrønn revepels på foret hette og pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og pingviner i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "HAYES" Lilla luhkka med lilla sølvrevspels og pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "NUUK" Hvit mellert luhkka med blå revepels på foret hette. Fletta snorer med pelsdusker. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3390,-.
LUHKKA "SANDY LAKE" Grå luhkka med blå revepels på foret hette. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og reinsdyr i lilla reinskinn. Knyting i halsen. Kr 3390,-.
LUHKKA "WHITEHORSE" Koksgrå og lilla luhkka med sort og blårev på foret hette. Knyting foran med pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av et liggende reinsdyr. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAC PAYNE". Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og spon knapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. kr 3390,-.
LUHKKA "BLACK LAKE". Sort luhkka med sort revepels på foret hette. Fletta snorer med garndusker. Lomme med glidelås og Samisk Vintersol i skinn. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "FORT SEVEREN". Brun luhkka med brun revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av ørn. Snøkrystall i fiskeskinn med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3390,-.