.

LUHKKA "LYNGEN" Offhwite luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Snøring foran med skinntamper. Samisk vintersol i skinn bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og ekorn print. Kr 3700,-.
LUHKKA "FALKLANDPLATÅET" Offwhite luhkka med blå revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og husky print. Knyting foran med skinntamper. Samisk vintersol med skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.
LUHKKA "SVEAGRUVA" Koboltblå luhkka i ren ull med grå og marineblå kontraster. Sølvrev og sort rev på foret hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og husky print. Knyting foran med pelsdusker. Kr 3700,-.
LUHKKA "DØNNA" Sjøgrønn luhkka i ren ull med offwhite/ beige revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjennbruksknapper og ugle i print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3700,-.
LUHKKA "SKJOLDA" Sort luhkka i ren ull med sort revepels på foret hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Snøring foran med skinntamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og bjørneprint. Kr 3700,-.
LUHKKA "TAKELVDALEN" Blå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og skogsprint. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.
LUHKKA "DJUPVIK" Kaffelatte farget luhkka i ren ull med eggehvit revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, treknapper og villsau print. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3700,-.
LUHKKA "SØRSTRAUMEN" Olivengrønn luhkka i ren ull med brun/ beige revepels på foret hette. Alskalomme foran med klaff, treknapper og villsau print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3700,-.
LUHKKA "KJERRINGØY" Turkis luhkka i ren ull med blårev/ brun rev på foret hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på rygg. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og hjort i print. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Kr 3700,.
LUHKKA "SNÅSA" Plommefarget luhkka med sort revepels på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og reinsdyr i skinn. Knyting foran med skinnfrynser. Samisk vintersol i skinn bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.
LUHKKA "KJERRINGØY" Koboltblå luhkka i ren ull med hvit revepels på foret hette. Alskalomme foran med klaff, glassknapper og reinsdyr print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3700,-.
LUHKKA "PÆSKA" Kakaobrun luhkka med brun revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Alaskalomme foran med klaff, treknapper og print av hjort. Knyting foran med skinntamper. Kr 3700,-.
LUHKKA "KÅVEN" Pudderrosa luhkka i ren ull med brune kontraster. Pudderrosa revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og reinsdyr i print. Flettasnorer med garndusker. Kr 3700,-.
LUHKKA "KOKELV" Vinrød luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og bilde av hjort. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3700,-.
LUHKKA "LEINAVATN" Brun luhkka i ren ull med brun revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, treknapper og bjørneprint. Knyting foran med lakseskinn tamper. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i lakseskinn og refleks bak på ryggen. Kr 3700,-.
LUHKKA "SPILDRA" Koksgrå luhkka i ren ull med grønne kontraster. Grønn revepels å foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Flettasnorer med garndusker. Alaskalomme med klaff, treknapper og gaupe print. Kr 3700,-.
LUHKKA "BERGSFJORD" Plommefarget luhkka i ren ull med vinrød revepels på foret hette. Snøring foran med skinntamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og reinhorn i skinn og refleks. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.
LUHKKA "ULØYA" Lys grå luhkka i ren ull med lilla sølvrev og blårev på foret hette. Knyting foran med pelstamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og husky/ulv i snøstorm. Samisk vintersol i reinskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i reinskinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.
LUHKKA "SKALLELV" Kaffelatte luhkka i ren ull med pudderfarget revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og motivet av reinsdyr i print. Knyting foran med fiskeskinn tamper. Snøkrystall i fiskeskinn og glassperler bak på hette. Kr 3700,-.