.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "WHITEHORSE" Koksgrå og lilla luhkka med sort og blårev på foret hette. Knyting foran med pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av et liggende reinsdyr. Kr 3390,-.
LUHKKA "KIROVSK" Koksgrå luhkka med blårev på foret hette. Snøkrystall i hvit reinskinn med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av hundespann, i hvit reinskinn. Pelsdusker foran. Kr 3390,-.
LUHKKA "SANDY LAKE" Grå luhkka med blå revepels på foret hette. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og reinsdyr i lilla reinskinn. Knyting i halsen. Kr 3390,-.
LUHKKA "HIGH LEVEL" Blå luhkka med blårev og sort rev på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og bildet av en blårev. Snøkrystall bak på hette i reinskinn og glassperler. Kr 3390,-.
LUHKKA "LEVI". Koksgrå luhkka med sølvrev og blårev på foret hette. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og motivet av rein. Knyting med pelsdusker. Kr 3390,-.
LUHKKA "STALLOGARGO". Plommefarget luhkka med gammelrosa detaljer. Blårev på foret hette med knyting og pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med reinsdyr og glidelås. Kr 3390,-.
LUHKKA "ØRJA". Turkis luhkka med lysblå og offwhite kontraster. Blårev på foret hette med pelsdusker. Lomme med glidelås og Samisk Vintersol. Snøkrystall med glassperler bak på foret hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "BLACK LAKE". Sort luhkka med sort revepels på foret hette. Fletta snorer med garndusker. Lomme med glidelås og Samisk Vintersol i skinn. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "FORT SEVEREN". Brun luhkka med brun revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av ørn. Snøkrystall i fiskeskinn med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "SEARBBAT". Sort luhkka med turkise kontraster. Rein i skinn på lomme med glidelås. Taggekant foran. Revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "LEIRVIK". Vinrød luhkka med pelsdusker. Plommefarget revepels på foret hette. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAC PAYNE". Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og spon knapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. kr 3390,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3390,-.
LUHKKA "AKLAVIK". Flaskegrønn luhkka med fløyels kontraster. Revepels på foret hette. Lomme med glidelås og pelsdusker. Snøring foran med pelsdusker. Lakseskinn med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.