.

design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30

LUHKKA "RØYRVIK" Naturhvit luhkka med sjokkrosa og vinrøde kontraster. Vinrød revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Snøring foran med frynser. Taggekant bak på ryggen. Anorakklomme med snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3390,-.
LUHKKA "JARFJORD" Sort luhkka med sjokkrosa kontraster. Hvit revepels på foret hette. Snøring med pelsdusker. Lomme med glidelås og snøscooter i skinn. Samisk Vintersol i skinn bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "VRÅDAL" Sort luhkka med sølvrev og sort revepels. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette og på anorakklomme. Kr 3390,-.
LUHKKA "TROLLTIND" Lys grå luhkka med offhwite kontraster. Hvit revepels på foret hette. Snorer med pelsdusker. Samisk vintersol bak på ryggen i ekte reinskinn. Lomme med reinsdyr i solnedgang. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITFJELL" Plommefarget luhkka med gammelrosa kontraster. Vinrød og hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet i skinn av "same på slede etter rein". Samisk Vintersol bak på ryggen. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAUDUN" Brun luhkka med beige detaljer. Vaskebjørn pels på foret hette. Samisk Vintersol bak på ryggen. Lomme med glidelås og flyvende ender. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "GULLHOLM" Koksgrå luhkka med røde detaljer. Blårev og farga rød rev på foret hette. Pelsdusker i flettasnor. Lomme med glidelås og motivet av same med rein i skinn. Taggekant i skinn. Snøkrystall og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "JAKUTSK" Turkis luhkka med hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelsdusker. Lomme med glidelås og motivet av isbjørn i print. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "KHETA" Lilla luhkka med blårev og blåtonet revepels som kontraster. Pelsdusker i snor. Lomme med glidelås og motivet av reinhorn i ekte lilla reinskinn. Snøkrystall bak på hette med glassperler. Samisk Vintersol i lilla reinskinn. Kr 3390,-.
LUHKKA "KOKKOLA" Koksgrå luhkka med beige kontraster. Brun revepels på foret hette med pelsdusker. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "ENGELØYA" Blå luhkka med blå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Snøkrystall bak på hette i steinbitskinn og glassperler. Garndusker i flettasnorer. Kr 3390,-.
LUHKKA "HAYES" Lilla luhkka med lilla sølvrevspels og pelsdusker. Snøkrystall i lilla reinskinn med glassperler bak på hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Kr 3390,-.
LUHKKA "KVITØYA". Lyseblå luhkka med offhwite kontraster. Blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn med glassperler bak på hette. Flettasnor med dusker. Lomme med glidelås og stoffprint av ploarrev. Kr 3390,-.
LUHKKA "LAC PAYNE". Plommefarget luhkka med sorte kontraster. Lomme med rein, klaff og spon knapp. Revepels på foret hette. Knyting med garndusker. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. kr 3390,-.
LUHKKA "KOLGUJEV". Beige luhkka med brune og sorte kontraster. Reinhorn i skinn bak på ryggen. revepels på foret hette. Lomme med glidelås og snøkrystall i skinn og glassperler, samme bak på hette. Knyting foran. Kr 3390,-.