.

LUHKKA "GIBOSTAD" Pudderbeige luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme med klaff, pynteknapper og print av hjort. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3900,-.
LUHKKA "SANDVIK" Koksgrå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, blomsterknapper og hjort i print. Samisk vintersol i lilla reinskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med lilla reinskinn tamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "YTRE BILLEFJORD" Koksgrå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme med klaff, blomsterknapper og ugle i print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "AIGIR" Blå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og ulv/husky print. Knyting foran med skinnfrynser. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Kr 3900,-.
LUHKKA "KISTRAND" offhwite luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Snøring foran med skinntamper, lomme med klaff, gjenbruksknapp og ekorn print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Kr 3900,-.
LUHKKA "REPØYANE" Offwhite luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og sel print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3900,-.
LUHKKA "KIBY" Brun luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og reinsdyr print. Knyting foran med skinntamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3900,-.
LUHKKA "VESTERÅLFJORDEN" Turkis luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme med klaff, gjenbruksknapper og print av sel. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "BERGSFJORDHALVØYA" Coboltblå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og seler i print. Snøkrystall i steinbitskinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i steinbitskinn og refleks bak på ryggen. Kr 3900,-.
LUHKKA "GILDETUN" Coboltblå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme med klaff, gjenbruksknapper og husky print. Knyting foran med skinntamper. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3900,-.
LUHKKA "SKÅNLAND" Olivengrønn luhkka med grønn revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Alaskalomme med klaff, gjenbruksknapper og vinterskog i print. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "GRATANGSBOTN" Grønn luhkka i ren ull med grønn revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Alaskalomme med klaff, gjenbruksknapper og bjørneprint. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "GODS LAKE" Pommefarget luhkka i ren ull med blå/grå revepels på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og fjellprint. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "SKALKA" Lysegrå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og polarrev print. Snøring foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "OKSFJORDDALEN" Grønn luhkka i ren ull med olivengrønn sølvrev på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og ugleprint. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-.
LUHKKA "SYLTEFJORDFJELLET" Grå luhkka i ren ull med blå sølvrev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjennbruksknapper og laks i print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3900,-
LUHKKA "LAVANGER" Grå luhkka i ren ull med rødrev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjennbruksknapper og oter print. Knyting foran med skinntamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3900,-.
LUHKKA "SKJOLDA" Sort luhkka i ren ull med sort revepels på foret hette. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Snøring foran med skinntamper. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og bjørneprint. Kr 3900,-
LUHKKA "PÆSKA" Kakaobrun luhkka med brun revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hetta. Alaskalomme foran med klaff, treknapper og print av hjort. Knyting foran med skinntamper. Kr 3900,-
LUHKKA "SKALLELV" Kaffelatte luhkka i ren ull med pudderfarget revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og motivet av reinsdyr i print. Knyting foran med fiskeskinn tamper. Snøkrystall i fiskeskinn og glassperler bak på hette. Kr 3900,-.