.

LUHKKA "LÅGNESET" Offhvite luhkka med lyseblå kontraster. Hvit revepels på foret hette. Lomme med glidelås og reinsdyr flokk i print. Samisk Vintersol i skinn bak på ryggen. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Flettasnorer med skinnfrynser. Kr 3390,-.
LUHKKA "HALVMÅNEØYA" Lys grå luhkka med hvit revepels på foret hette. Snøring foran med pelstamper. Lomme med glidelås og pingviner i print. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "BREIBUKTA" Marineblå luhkka med blå revepels på foret hette. Lomme med glidelås og ugle i print. Pelsdusker i snorer. Snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3390,-.
LUHKKA "REPØYANE" Sort luhkka med sjøgrønne detaljer. Revepels i sort med grønne striper. Knyting foran med skinnfrynser. Lomme med glidelås og reinhorn i skinn. Snøkrystall i skinn og glassperler. Kr 3390,-.
LUHKKA "SØRBØLFJLLET" Beige luhkka med brune detaljer. Ekte revepels på foret hette. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette og på anorakk lomme foran. Reinsdyr familie i skinn foran. Skinn ornament bak. Knyting med skinntamper. Kr 3390,-.
LUHKKA "AILMER LAKE" Grønn luhkka med grønn revepels på foret hette. Lomme med glidelås og motivet av elg. Flettasnorer med skinntamper foran. Samisk Vintersol bak. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "BRANNFJELLET". Lilla luhkka med lilla sølvrev på foret hette. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. lomme med glidelås og reinsdyr i skinn. Samisk Vintersol i skinn bak på ryggen. Kr 3390,-.
LUHKKA "STORSKOG" Brun luhkka med rødrev på foret hette. Snøring foran med pelslabber. Lomme med glidelås og motivet av reinsdyr i print. samisk vintersol bak på ryggen. Snøkrystall i lakseskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.
LUHKKA "OPPDAL" Sort luhkka med sjokkrosa kontraster. Blårev på foret hette. Lomme med glidelås og husky spann i skinn og refleks. Snøring foran med skinnpamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol bak på ryggen. Kr 3390,-.
LUHKKA "KONG KARLS LAND" Grå luhkka med offwhite og turkis kontraster. Turkis og hvit revepels på foret hette. Samisk vintersol foran. Lomme med glidelås og isbjørn i print. Snorer med pelsdusker. Snøkrystall steinbitskinn og glassperler bak på hette. Kr 3390,-.