INSPIRASJON

BRUDEKUNDER  
Å stå brud er så spesielt at da må kjolen være akkurat slik du ønsker deg og gjerne speile din personlighet og stil. Hos meg får du realisert pikedrømmen din om å være prinsesse for en dag. Du er hjertelig velkommen til en uforpliktet prat i åpningstiden eller etter stengetid vis det passer bedre for deg.

MODELL  

Drømmekjolen får du sydd hos meg etter dine egne mål, du får dermed en kjole som passer deg perfekt.  Med snart 30 års erfaring vektlegges spesielt godt håndverk, passform og design…

Jeg setter bruden i fokus og du vil hele veien dra nytte av min kreativitet og skaperglede.  Hos meg er det du som får bestemme modell og detaljene, samt å plukke ut farge, stoff og tilbehør. Jeg vil hele tiden hjelpe og veilede deg til det aller beste  for nettopp deg, helt til kjolen din er klar.

STOFFER

Jeg har stort utvalg av brudestoffer, både duchess, chiffon, organza, satin, silke, taft og brokade. For å få den riktige dekoren for hver enkelte brudekjole, har jeg gjennom mange år handlet inn blonde i forskjellige kvaliteter og farger. Jeg har stort og variert utvalg i glassperler, swarovski krystaller, perler, diamantsteiner og paljetter. Alt dette er med på å få din brudekjole slik du ønsker den. 

PRIS
Ved spesialsydd brudekjole kreves det 5-6 prøvinger før kjolen er klar til utlevering. Brudekunder med lang reisetid får prøve 3-4 ganger på samme arbeidsdag for å spare kunden ekstra mye tid.
Pris fra 10000-15 000,-. Alt etter vanskelighetsgrad, broderier, slep osv.
 
design-rosberg@live.no

Tlf. 993 777 30