.

Kr 3990,-.

Kr 3990,-.

Kr 3990,-.

Kr 3990,-

LUHKKA "PÆSKA" Blå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og husky/ ulveprint print. Samisk vintersol i skinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lyseblå skinn med glassperler bak på hetta. Kr 3990,-.

Kr 3990,-

LUHKKA "BØRSELV" Offwhite luhkka i ren ull med blårev og vinrød revepels på foret hette. Lomme med klaff, miljøknapp og motivet av reinsdyr i print. Snøring foran med skinn tamper. Snøkrystall i fiskinn og glassperler bak på hette. Kr 3990,-.

LUHKKA "SKILLEFJORDNESS" Brun luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og reinsdyrprint. Knyting foran med skinnfrynser. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 3990,-.

LUHKKA "BAKFJORD" Grå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Lomme med klaff, gjenbruksknapp og sel print. Knyting foran med tamper i steinbitskinn. Snøkrystall i steinbitskinn og glassperler. Kr 3990,-.

LUHKKA "REISA" Vinrød luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og hjort i print. Snøkrystall med glassperler bak på hette. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3990,-.

LUHKKA "SANDVIK" Koksgrå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, blomsterknapper og hjort i print. Samisk vintersol i lilla reinskinn og refleks bak på ryggen. Snøkrystall i lilla reinskinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med lilla reinskinn tamper. Kr 3990,-.

LUHKKA "YTRE BILLEFJORD" Koksgrå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme med klaff, blomsterknapper og ugle i print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Knyting foran med skinntamper. Kr 3990,-.

LUHKKA "REPØYANE" Offwhite luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og sel print. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på ryggen. Knyting foran med skinnfrynser. Kr 3990,-.

LUHKKA "BERGSFJORDHALVØYA" Coboltblå luhkka i ren ull med blårev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjenbruksknapper og seler i print. Snøkrystall i steinbitskinn og glassperler bak på hette. Samisk vintersol i steinbitskinn og refleks bak på ryggen. Kr 3990,-.

LUHKKA "LAVANGER" Grå luhkka i ren ull med rødrev på foret hette. Alaskalomme foran med klaff, gjennbruksknapper og oter print. Knyting foran med skinntamper. Snøkrystall i skinn og glassperler bak på hette. Kr 9,-.